Pazar, Ocak 13, 2013

Pazar gunu alisverisi

Bu soguk kis gunlerinde alisveris merkezlerindeki indirimli urunlerin icinde debelenmektense internetten alisveris yapmayi tercih ediyorum. Zaten Amerika'dan dondukten sonra buradaki cogu urun pahali ve siradan geldiginden bir sure bu sekilde alisveris yapmak daha keyifli. Siz de eger degisik birseyler ariyorsaniz asagidaki siteleri gozden kacirmayin derim. 

Bu arada onemli bir hatirlatma: Wings kartiniz varsa eger Wings Globalshopper'a ucretsiz uye olarak urunlerinizi size ozel verilen Amerika adresine gondertebilir ve daha sonrasinda indirimli fiyatlarla toplu olarak Turkiye'ye kargolatabilirsiniz. Daha fazla bilgi icin http://www.wingscard.com.tr/wings-dunyasi/wings-global.html adresine bakabilirsiniz.

Oncelikle Asos ile baslayalim. Internetten alisveris yapip Asos'u duymayan kalmamistir heralde. Benim en son sectigim urunler ise asagida gordugunuz gibi deri gorunumlu siyah-beyaz etek (onumuzde sezon siyah-beyaz cok moda olacak benden soylemesi) ve Cambridge Satchel'in zeytin yesili rengi. Bu cantanin bir de bordo kucuk boyu var ki o da akillara zarar. Bence gecen sene moda olan neon renklerine cok daha kullanislilar.






















Ikinci magaza yakin arkadasim Selin ve benim Amerika'daki favorimiz olan Forever 21. Urunleri cok kaliteli olmasa da arada super parcalar bulabiliyorsunuz. Ve fiyatlarin ucuzluguna inanamazsiniz. Ilk resimdeki hirka, ikinci resimdeki tshirt ve en son olarak ayakkabiya hayran oldum. Hatta alirsam hepsini bir arada giymeyi planliyorum :) Selo bunlar kacmazz! :)

























Bir sonraki magaza ozellikle ev urunleriyle dikkat ceken Anthropologie. Annemin Turkiye'ye bavullarla takim takim tabak tasidigi bu magazada her zaman alacak birsey bulabilirsiniz. Birbirinden farkli tabaklarin birlestirilmesinden olusan bu takimla misafirlerinizi cok sasirtacaginiz kesin.


























Ve son olarak gezmenin en zevkli oldugu magaza Urban Outfitters'da sira. Giysiler benim zevkimde olmasa da, ozellikle ev esyalari ve kitaplar kisminda cildirmamak mumkun degil. Hic isime yaramayacak espirili urunler almadan cikamadigim bir magaza. Son begendigim urunler gordugunuz gibi shot bardaklari, FUCK yazan bir mum ve kan damlali bardak altliklari. Cok mu lazimlar tabi ki degil ama bence bekar evi icin idealler. :)




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder